WordFactory

Vertalingen
WordFactory is een internationaal vertaalbureau gevestigd in Nederland. Wij leveren al sinds 1989 vertalingen naar en uit vrijwel elke taal. We verzorgen oplossingen: uw vertaalproject wordt uitgevoerd binnen uw budget in tijd en binnen uw budget in kosten. Bestudeer de pagina Ervaring en expertise en vind onze vertaalervaring in uw marksegment.

Detachering
Soms zijn de deadlines van uw vertaalproject uiterst strak of zijn de door u gevraagde werkzaamheden dermate gecompliceerd dat deze alleen ter plaatse in uw eigen team en met uw eigen tools kunnen worden uitgevoerd. Onze vertaalspecialisten komen graag met u samenwerken in uw eigen omgeving.

Taaltechnologie
U zoekt niet-alledaagse woorden? Wij houden van speciale projecten op het gebied van taal en we hebben er vele met succes voltooid, zoals de Nederlandse synoniemenlijst in WordPerfect en Microsoft Office.
Bestudeer de pagina Thesaurus als u geïnteresseerd bent in een licentie op deze door ons ontwikkelde Nederlandse synoniemenlijst voor integratie in een zoekmachine, tekstverwerkende applicatie of AI-omgeving.