Over ons

WordFactory is een kleine organisatie die gedragen wordt door hoogopgeleide professionals. Het bedrijf is opgericht in 1989 en is financieel en operationeel volledig onafhankelijk. De dagelijkse leiding is in handen van de eigenaren. Vanaf de oprichting is WordFactory synoniem voor het leveren van kwaliteit door kennis en efficiency.

Als u bij ons een vertaalproject onderbrengt, krijgt u een eigen projectmanager toegewezen voor uw project. U heeft dan een contactpersoon met wie u snel en direct kunt communiceren, en die verantwoordelijk is voor alle onderdelen van uw project zoals planning, samenstelling van het team, budget- en kwaliteitsbewaking en voortgangsrapportage.
Een project wordt vooraf nauwkeurig geanalyseerd, gebudgetteerd en volgens uw wensen gepland. Vervolgens selecteren we de juiste experts (vertalers en reviewers, of partnerbureau in het buitenland) uit onze pool van professionele resources. Ook kiezen we in overleg met u de gewenste terminologie en de beste tools. Een vertaling naar het Nederlands wordt altijd verzorgd door onze professionals in Nederland. Een vertaling naar een andere taal wordt verzorgd door onze partner in het betreffende land. Alleen op deze wijze kunnen we de kwaliteit en productie garanderen die u en wijzelf eisen in deze moderne vertaalindustrie waarin projectdatums voortdurend schuiven en de materie en tools steeds complexer worden.

Wij vertalen voor u naar en uit de volgende talen:
Nederlands
Engels
Amerikaans
Duits
Frans
Spaans
Portugees
Italiaans
Vlaams Belgisch-Frans
Zweeds
Deens
Noors
.